Terug naar site

Wij gaan onze krachten bundelen!

Beste klant,

Wij werken voortdurend aan de ontwikkeling van onze producten en diensten en streven hierbij naar de hoogste standaard in kwaliteit en efficiency. Wij geloven dat verandering een belangrijk onderdeel is van groei en noodzakelijk in ons streven naar vooruitgang en innovatie.

 

  • Als onderdeel van de Fagron Groep gaan Infinity Pharma en Pharmaline vanaf 1 januari 2021 samen verder als Infinity Pharma. Met het bundelen van onze bereidingsactiviteiten zijn we ervan overtuigd u nog beter te kunnen bedienen.

 

  • Waarom heeft de Fagron Groep ervoor gekozen om de krachten te bundelen? 

Door de farmaceutische bereidingen samen te brengen, bundelen we onze operationele expertise op het gebied van bereidingen. Hierdoor kunnen we onze innovatiekracht vergroten en nog beter inspelen op marktontwikkelingen. Infinity Pharma en Pharmaline combineren jarenlange ervaring en expertise om zich binnen de Fagron Group te richten op niet-gestandaardiseerde bereidingen en een breed scala aan Lifestyle & Prevention producten.

  •  

Begeleiding naar een gezonder leven

Wij geloven dat personalisatie de toekomst van de geneeskunde is. In samenwerking met artsen en specialisten willen we onze patiënten helpen en begeleiden met gepersonaliseerde medicatie. Ook willen we patiënten begeleiden bij de overgang naar een gezonder leven, met preventie als kern van onze business.

 

Wat betekent dat voor u? 

Samen met u zorgen we de komende periode voor een soepele overgang, zodat u zich kunt blijven richten op wat het belangrijkste is: goede patiëntenzorg. Dat hebben we al gedaan en we zullen dat in de toekomst graag samen met u blijven doen.

 

Vanaf 1 januari 2021 staan wij vanaf een nieuw adres tot uw dienst:

Münsterstraat 4 - 7575 ED OLDENZAAL

 

T: 0541 – 585 600

 

Ook tijdens onze overgangsperiode in december kunt u uw recept zoals u gewend bent delen

In december verhuizen we onze operationele activiteiten naar ons nieuwe adres. Tijdens deze periode staan wij zoals gebruikelijk tot uw dienst. U kunt uw bestellingen en recepten op de gebruikelijke manier met ons delen via uw elektronische voorschrijfsysteem, onze voorschrijfmodule of per post:

  • Via uw EVS: ZorgMail: 
  • Voorschrijfmodule; log in via de link op onze voorschrijfmodule of vraag een account aan via 
  • Per post: Infinity Pharma, Münsterstraat 4, 7575 ED Oldenzaal

Heeft u vragen over deze brief of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met uw contactpersoon of met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder!

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur via 0492-591 200. U kunt ook een e-mail sturen naar info@infinitypharma.com.

 

Met vriendelijke groet,

 

Ellen van Sprundel 

Business Leader Infinity Pharma

Ingrid Roeffen

Commercial Leader Infinity Pharma