•  

  Anti-aging, Healthy Aging, Bio-identical Hormone Replacement Therapy (BHRT)

  Hormoontherapieën zijn in opkomst, deze therapieën worden vaak ingezet bij klachten tijdens de overgang maar kent ook toepassingen om het verouderingsproces bij zowel mannen als vrouwen te remmen. Het is onder meer bekend onder termen als Healthy aging, Longevity, Bio-identical hormone replacement therapy (BHRT).

  Bio-identieke hormonen

   

  Hormoonsuppletie kan worden ingezet bij de behandeling van mannen en vrouwen wanneer hormoonspiegels zakken of in disbalans komen. Bij de suppletie wordt gebruik gemaakt van hormonen die bekend zijn voor het lichaam, zo kan het tekort worden aangevuld.

  Apotheekbereidingen

  Infinity Pharma levert een breed aanbod van kant-en-klare bereidingen (pharmaceuticals, nutriceuticals en cosmeceuticals).

   

  Het gebruik van farmaceutische vehikels vereenvoudigt het bereidingsproces en verhoogt de kwaliteit van onze apotheekbereidingen. Daarvoor maken wij gebruik van de verschillende transdermale farmaceutische crèmebasissen:

  • Pentravan® - transdermale crèmebasis geschikt voor het bereiden van verschillende transdermale crèmes.
  • Fitalite® - topicale crèmebasis is tevens zeer geschikt voor het bereiden van hormoonpreparaten.
 •  

   

  Farmaceutische grondstoffen

  Voor het bereiden van hormoonpreparaten wordt gebruik gemaakt van farmaceutische grondstoffen. Deze grondstoffen voldoen aan de eisen die worden gesteld bij het bereiden van geneesmiddelen.

  Product aanvragen?

  Geneesmiddelen worden door uw arts voorgeschreven. Neem daarvoor contact op met uw specialist, kliniek of huisarts.

   

  Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een product aanvragen? Stuur dan direct een mail naar assistent@infinitypharma.com.

 •  

   

All Posts
×