• Open sollicitatie

  Functioneel gebied

  Other.

  Plaats

  Noord-Brabant

  Versterk ons team te Helmond!

  Infinity Pharma is een nieuwe naam in de apothekerswereld. Het is een unieke apotheek met een uniek assortiment.

  Wat maakt ons uniek?

  Als apotheek bereiden we zelf een uniek assortiment aan geneesmiddelen, cosmeceuticals en supplementen. Onze producten worden op advies en recept van artsen aan patiënten geleverd, nadat in onze apotheek de medicatiebewaking is uitgevoerd. Met onze service en producten willen we oplossingen bieden die bijdragen aan de kwaliteit en het comfort van leven.

  Wat is onze oorsprong?

  Onze apotheek is gevestigd in Helmond en ontstaan uit ruim 30 jaar lange ervaring die is opgebouwd in GMP Apotheek Mierlo-Hout. Oorspronkelijk vooral gericht op complementaire en alternatieve geneeskunde en nu willen we onze horizon verbreden met een nieuwe frisse, farmaceutische en vooruitstrevende uitstraling. Kwaliteit, innovatie, digitalisering en personalisatie staat daarbij voor ons voorop.

  Maak het verschil

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom ons team versterken in een unieke apotheek;

  Fris, Farmaceutisch en vooruitstrevend...

  Wat bieden wij?

  Een afwisselende functie in een dynamische organisatie. Je komt terecht in een ervaren team collega’s die je intern zullen opleiden en die benieuwd zijn naar jouw nieuwe ideeën en inzichten. We hebben een aantal nieuwe projecten in de pijplijn waar we ook jouw kennis en ervaring kunnen gebruiken. Naast de inhoudelijke uitdaging bieden we je een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.