• TrichoConcept™

  TrichoConcept™ kan ondersteunen bij haaruitval en haargroeiproblemen. Het behandeladvies kan bestaan uit een combinatie van Nutriceuticals, Cosmeceuticals en Pharmaceuticals. TrichoConcept™ biedt een totaalbehandeling van voedingssupplement tot medicament. Als apotheek bieden wij een behandeling op maat. De haarverzorgingsproducten en voedingssupplementen zijn rechtstreeks in onze webshop te verkrijgen, te herkennen aan de blauwe en zilveren verpakking. De overige producten worden op maat in onze apotheek bereidt en zijn uitsluitend op recept verkrijgbaar.

  Al onze producten zijn proefdiervrij. Ze zijn geschikt voor ieder haartype en vrij van schadelijke stoffen zoals parabenen, minerale oliën en kleurstoffen.

 • Alopecia

  Alopecia is de medische term om haaruitval of verminderde haargroei aan te duiden. Haaruitval, kaalheid en verminderde haargroei kan veroorzaakt worden door meerdere factoren. Van erfelijke aanleg, hormonale invloeden, infecties tot en met stress. Ook veranderingen in het immuunsysteem en gebrek aan ijzer kunnen haarverlies veroorzaken.

 • Behandeling alopecia

  Welke factoren van invloed zijn op alopecia kunnen op individueel niveau aangetoond worden met een genetische test, TrichoTest™. Op basis van de testresultaten en op advies van uw arts kunnen specifieke ingrediënten worden toegevoegd, zodat uw behandeling gepersonaliseerd wordt en daarmee de effectiviteit toe kan nemen. Een effectieve aanpak van haaruitval en verminderde haargroei is gebaseerd op een persoonlijk behandeladvies.

 • Farmaceutisch maatwerk

  In onze apotheek kunnen wij alle producten op maat bereiden. Welke combinatie van werkzame ingrediënten voor u het beste kan worden toegepast wordt bepaald met TrichoTest™. Dit is een genetische test die uw DNA analyseert. Op basis daarvan wordt in overleg met uw arts een persoonlijk behandeladvies opgesteld. Deze kan bestaan uit een combinatie van medicatie (geneesmiddelen), voedingssupplementen en haarverzorgingsproducten.

   

  TrichoTech™ is een fytocomplex voor uw haarproblemen dat is verwerkt in alle producten. Het stimuleert de haargroei in de neogene fase. Door naast het fytocomplex andere ingrediënten toe te voegen die specifiek aansluiten op het profiel van de cliënt kan een effectieve en gepersonaliseerde behandeling worden geadviseerd die de haargroei stimuleert.

 • Factoren van invloed op haargroei

  Er zijn veel factoren van invloed op de haargroei: het Prostaglandine metabolisme, inflammatie en immuunresponse, DHT metabolisme, vasodilatatie en circulatie, collageen synthese, vitaminen en mineralen en het insuline metabolisme. Daarom kan een behandelplan bij Alopecia voor iedereen anders zijn. Infinity Pharma richt zich met haar apotheek op persoonlijke medicatie, suppletie en cosmetische verzorging.

 • Haarverzorging haaruitval

  Bij haaruitval en verminderde haargroei kunt u de producten gebruiken uit onze zelfzorglijn.

  Er is een shampoo (TrichoWash™), conditioner (TrichoCond™) en een haarolie (TrichoOil™). Deze zijn zonder recept te verkrijgen en kunt u rechtstreeks bestellen in onze webshop. Deze producten zijn mild, vrij van schadelijke stoffen en geschikt voor ieder haartype.

  Indien u een persoonlijk behandelplan heeft, kunnen wij de haarverzorgingsproducten op voorschrift van uw arts speciaal voor u samenstellen.

 • Neem contact met ons op voor meer informatie

  over TrichoConcept™ (alleen voor artsen)

 • r