• Genomics

 • Infinity Pharma, uw partner in gepersonaliseerde zorg!

  In Nederland biedt Infinity Pharma de Fagron Genomics DNA testen aan om een individueel advies of behandeling mogelijk te maken. Dit doen wij in nauwe samenwerking met (zorg)professionals, zoals huisartsen, integrale artsen, (orthomoleculaire) diëtistes en cosmetische-, anti aging- en gespecialiseerde haarklinieken. Samen maken wij gepersonaliseerde zorg mogelijk want 'one size does not fit all!'
  Fagron Genomics

  Fagron Genomics is een organisatie, gericht op het leveren van specifieke farmacogenetisch en diagnostische moleculaire analyse voor professionals in de gezondheidszorg.

   

  Met de meest geavanceerde apparatuur voor DNA-analyse creëerde Fagron Genomics genotyperings- en sequencingmogelijkheden die zijn ontworpen om een groot aantal samples per jaar te verwerken, wat kosteneffectieve en hoogwaardige DNA-analyse biedt.

  • Persoonsgegevens worden beschermd middels de EU General Data Protection Regulation (GDPR).
  • Ons laboratorium voldoet aan de Good Laboratory Practices (GLP) en maakt gebruik van de beste machines en reagentia.

   

  Eén patiënt. Eén behandeling. Gebaseerd op je DNA.

   

  Genetische testen aangeboden door Fagron Genomics zijn voor de patiënt alleen beschikbaar via een (zorg)professional. Onderliggende algoritmes en resultaten zijn volledig gebaseerd op wetenschappelijke literatuur.

   

   

   

 •  

   

   

  broken image

  Laboratoriumfaciliteiten

  Met de meest geavanceerde apparatuur voor DNA-analyse heeft Fagron Genomics mogelijkheden voor genotypering en sequentiebepaling gecreëerd die zijn ontworpen om grote hoeveelheden monsters per jaar te verwerken, waardoor kosteneffectieve en hoogwaardige DNA-analyse mogelijk is.

   

  Ons laboratorium op FDA-niveau voldoet aan de Good Laboratory Practices (GLP) en maakt gebruik van de beste machines en materialen in hun klasse.

   

   

   

 •  

   

   

  broken image

  Privacygegevens en beveiliging

  De verwerking van de persoonlijke gegevens van patiënten is volledig in lijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van de EU, genaamd General Data Protection Regulation (GDPR).

   

  Alle patiëntinformatie wordt uitsluitend gebruikt om volledig gepersonaliseerde rapporten uit te voeren.

   

  DNA van de patiënt wordt niet gebruikt of verkocht voor onderzoeksdoeleinden.

   

  Volgens de huidige wetgeving worden monsters en resultaten minimaal vijf jaar bewaard. Ze kunnen echter op elk moment op aangeven van de patiënt worden vernietigd. ​

 •  

   

   

  Waarom genetisch testen?

  Iedereen is uniek. Daarmee zijn ook de behoeftes en mogelijkheden van ons lichaam verschillend. Als u uw genen begrijpt, kunnen u en uw zorgverlener betere behandelingen definiëren om mogelijk het therapeutische resultaat te verbeteren of een gezondere leefstijl te ontwikkelen.

   

   

   

 •  Hoe werkt het?

  1

  Order

  Bestel de test

  2

  Verzamel DNA

  Verzamel een

  DNA-monster zoals beschreven in de video

  3

  Vragenlijst

  Vul de online vragenlijst in in het beveiligde portaal en stuur het monster op

  4

  Rapport

  3-4 weken later komt het gedetailleerde rapport beschikbaar in het online portaal