• Hoe deel ik mijn recept?

  Uw arts kan uw recept digitaal met ons delen, deelt u het recept liever zelf? Dat kan per post of door middel van een bezoek aan onze apotheek.

   

  Origineel recept

  Verstuur uw originele recept per post naar ons adres of postbus.

  • Infinity Pharma

   Münsterstraat 4

   7575 ED Oldenzaal

  Herhaalrecept
  Het komt voor dat uw recept wordt opgesplitst in meerdere leveringen. In dit geval krijgt u een deel geleverd en ontvangt u voor de levering van het restant van ons een herhaalrecept. Wilt u met ons afspreken wanneer het restant geleverd kan worden? Neem dan contact op met onze apotheek via assistent@infinitypharma.com.
   
  Wees er in alle gevallen van bewust dat onze apotheek toegang nodig heeft tot een actueel medicatieoverzicht voor het verwerken van uw (herhaal)recept.
 • Hoe deel ik mijn actuele medicatieoverzicht (AMO)?

  Bij het verwerken van uw recept controleert onze apotheek of het voorgeschreven middel veilig gebruikt kan worden, naast eventuele medicatie die door andere apotheken wordt verstrekt. Deze controle wordt uitgevoerd aan de hand van een actueel medicatieoverzicht (AMO).

   

  In Nederland kan een actueel medicatieoverizcht digitaal beschikbaar worden gesteld aan onze apotheek via het LSP. Hiervoor dient u éénmalig toestemming te verlenen. Wilt u toestemming geven aan Infinity Pharma? Dat kan op de volgende manieren:

  1. Geef het door aan uw huisarts of lokale apotheek
  2. Geef het aan ons door met behulp van een ingevuld toestemmingsformulier
  3. Geef het door via de website van Volgjezorg
  Indien u geen gebruik wilt maken van het LSP ontvangen wij graag een actueel medicatieoverzicht van uw arts of apotheek.