• broken image
 • Over Infinity Pharma

  Infinity Pharma is een Nederlandse apotheek gespecialiseerd in het bereiden van drie productgroepen.

  • Pharmaceuticals: dit zijn geneesmiddelen die we zelf bereiden en leveren aan patiënten, op basis van een voorschrift (recept) van uw arts.
  • Cosmeceuticals: voor uw lichamelijke verzorging, bevatten geen geneesmiddelen en zijn beschikbaar zonder recept.
  • Nutriceuticals: deze producten zijn ook wel bekend als voedingssupplementen, als aanvulling op uw dagelijks dieet.

  De Pharmaceuticals worden door onze apotheek direct geleverd aan de patiënt, op basis van een recept van een voorschrijvend arts. Bij de verwerking van het recept voert de apotheek een medicatiecontrole uit op basis van uw actuele medicatie overzicht. Cosmeceuticals en de Nutriceuticals kunnen direct worden besteld in onze webshop.

  Wat maakt ons uniek?

  Apotheek Infinity Pharma te Oldenzaal (NL) bereidt al ruim 30 jaar een uniek assortiment aan Pharmaceuticals, Nutriceuticals en Cosmeceuticals. Daarin wordt gewerkt volgens de GMP (Good Manufacturing Processes) standaard, daarmee wordt een hoge kwaliteitsstandaard aangehouden. In de apotheek wordt gewerkt volgens de standaard die u daar kunt verwachten, waarmee het veilig gebruik van geneesmiddelen wordt geborgd.

  Onze diensten

  De combinatie van bereiden en ter handstellen biedt nieuwe mogelijkheden voor artsen, apotheker maar bovenal de eindgebruikers. De combinatie van services en producten van Infinity Pharma bieden oplossingen waarmee we bijdragen aan het verhogen van de kwaliteit van leven.

   

  Personalisatie en digitalisatie staan hoog op onze agenda, omdat we processen zo soepel en snel mogelijk willen laten verlopen voor onze klanten.